Wilt u vrachtwagenbanden kopen in Limburg?

Wilt u nieuwe vrachtwagenbanden kopen in Limburg? Hiervoor bent u bij Rass Autobanden op de juiste plek. Bij Rass Autobanden handelen wij alleen in de beste kwaliteit vrachtwagenbanden, natuurlijk tegen de meest scherpe prijzen. Kiezen voor de juiste banden voor uw vrachtwagen is niet zomaar gedaan. Er worden namelijk meer eisen gesteld aan een vrachtwagenband dan een “normale” band. Vrachtwagenbanden komen in diverse specificatie’s, er moet daarom goed gekeken worden naar welke band geschikt is voor uw vrachtwagen. Ook op welke as de band komt is een belangrijk aspect bij de keuze naar nieuwe vrachtwagenbanden. Er zijn namelijk verschillen tussen banden die op de stuuras komen en die wat op de aandrijfas komen. Bij Rass Autobanden hebben wij voor elke as de juiste band. In de wintermaanden wordt er meer gevraagd van uw banden. Winterbanden zijn speciaal ontwikkeld zodat deze voldoende grip bieden op gladde wegen en koude temperaturen. De eisen die gesteld worden aan vrachtwagenbanden zijn zeer hoog. Dit is ook nodig want vrachtwagens leggen soms enorme afstanden af met een zware lading over alle soorten wegen.

Uw banden opslaan bij Rass Autobanden

In de periode wanneer u uw banden niet gebruikt zal u uw banden ergens moeten opslaan. Vaak is dit in uw eigen garage. Het nadeel hiervan is dat u zelf met de banden moet sjouwen en deze nemen kostbare plaats in uw garage in. Bij Rass Autobanden kunt u voor een kleine vergoeding al uw banden opslaan. U hoeft nu zelf niet te sjouwen met de banden en, deze staan u thuis niet in de weg. Als u uw banden bij ons afgeeft dan worden deze zorgvuldig gelabeld en opgeslagen in ons “banden hotel”. In de periode zullen uw banden hier veilig liggen en zullen deze niet vervormen. Heeft u uw banden weer nodig? Laat het ons tijdig weten dan zullen wij uw banden klaarleggen en u eventueel assisteren met de montage.

Vrachtwagenbanden kopen in Limburg bij Rass Autobanden

Heeft u interesse in onze banden, of heeft u vragen of opmerkingen over deze? Laat het ons dan snel weten! U kunt eenvoudig uw gegevens achterlaten op deze pagina, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons tevens ook bereiken op het volgende telefoonnummer: 045 535 02 22. Wij zijn gevestigd op het volgende adres: Langheckweg 16
6468 EL Kerkrade

Graag tot ziens bij Rass Autobanden, uw bandenspecialist in Limburg!

Geen verrassingen

Je krijgt altijd vooraf een passende offerte, dus geen verrassingen achteraf.

Ervaren monteurs

De beste zorg voor je auto. Al onze monteurs hebben jaren aan ervaring.

Klaar terwijl je wacht

We helpen je snel weer veilig op weg. Vaak kun je wachten tot je auto klaar is.

Bandenopslag

Uw banden wisselen van winter- naar zomerbanden of andersom. Voor een complete bandenwissel inclusief demontage, balanceren en montage kunt u bij ons terecht. Ook voor tractor en vrachtwagen banden.

Uitlijnen

Uitlijnen is een specialisme waarbij de wielen zo worden afgesteld, dat ze exact in een recht spoor lopen. Dit zorgt voor een optimale wegligging. Dit is belangrijk bij de slijtage van banden en het brandstof gebruik.

24 uurs service

Rass biedt 7 dagen per week 24 uur per dag service op locatie. Bij pechgevallen kunnen de medewerkers met geavanceerde service-units snel ingrijpen.

Webshop Garagehouders

Voor alle garagehouders hebben wij een webshop waarop u gemakkelijk onderdelen kunt bestellen.

Vragen over onze banden service?

Wij helpen u graag!

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.15 – 17.15 uur.