Dé banden groothandel van Limburg

Goede banden zijn essentieel voor elk voertuig. Een slecht stel banden resulteert in meer verbruik, slecht stuurgedrag en bovendien slechte veiligheid. Rass autobanden handelt alleen in de beste kwaliteit banden voor trucks, tractors en auto’s. Al onze banden voldoen aan de strengste eisen. Bent u opzoek naar een nieuw stel banden, of gebruikte. Neem dan snel contact met ons op of neem een kijkje op onze website.

Tractorbanden

Nieuwe banden voor uw tractor kopen? Hiervoor bent u bij Rass Autobanden op de juiste plek. Bij de aanschaf van nieuwe banden voor uw tractor dienen met veel dingen rekening te worden gehouden. Een tractor word namelijk bij veel werkzaamheden gebruikt, hierdoor krijgen de banden veel te voorduren. Hierdoor is het vanzelfsprekend dat er hoge eisen worden gesteld aan tractorbanden. Omdat de aanschaf van nieuwe tractorbanden soms financiëel niet uitkomt biedt Rass Autobanden u de optie om te kiezen voor gebruikte tractorbanden. Deze worden voor een aanzienlijk lagere prijs verkocht.

Truckbanden

Ook wanneer u opzoek bent naar truckbanden bent u bij ons aan het juiste adres. Net als bij tractorbanden worden bij truckbanden veel eisen gesteld. Bij deze keuze naar nieuwe truckbanden moet er goed gekeken worden op welke as deze banden gemonteerd worden, er zit namelijk verschil tussen banden voor de aandrijfas en de stuuras. Onze deskundige medewerkers begeleiden u graag naar de keuze van de banden die het beste bij uw truck aansluiten.

Autobanden

Autobanden komen in allerlei soorten en maten. Zomerbanden, winterbanden en all season banden. Zomerbanden zijn de perfectie optie als u over vrijwel droge wegen rijdt. Winterbanden zijn ideaal voor in de winterperiode. Dankzij diepere groeven en speciale patronen bieden deze banden uitstekende grip ondanks de kou en gladheid. All season banden is eigenlijk de perfecte combinatie van zomer- en winterbanden. U kunt deze banden het gehele jaar door blijven gebruiken.

Neem vrijblijvend contact op

Opzoek naar een banden groothandel in Limburg? Neem dan snel contact met ons op. U kunt eenvoudig het formulier op deze pagina invullen, een van onze medewerkers zal u dan zo spoedig mogelijk terug bellen. Ook kunt u ons zelf telefonisch bereiken op: 045 535 02 22.

Graag tot ziens bij Rass Autobanden, dé banden groothandel van Limburg!

Geen verrassingen

Je krijgt altijd vooraf een passende offerte, dus geen verrassingen achteraf.

Ervaren monteurs

De beste zorg voor je auto. Al onze monteurs hebben jaren aan ervaring.

Klaar terwijl je wacht

We helpen je snel weer veilig op weg. Vaak kun je wachten tot je auto klaar is.

Bandenopslag

Uw banden wisselen van winter- naar zomerbanden of andersom. Voor een complete bandenwissel inclusief demontage, balanceren en montage kunt u bij ons terecht. Ook voor tractor en vrachtwagen banden.

Uitlijnen

Uitlijnen is een specialisme waarbij de wielen zo worden afgesteld, dat ze exact in een recht spoor lopen. Dit zorgt voor een optimale wegligging. Dit is belangrijk bij de slijtage van banden en het brandstof gebruik.

24 uurs service

Rass biedt 7 dagen per week 24 uur per dag service op locatie. Bij pechgevallen kunnen de medewerkers met geavanceerde service-units snel ingrijpen.

Webshop Garagehouders

Voor alle garagehouders hebben wij een webshop waarop u gemakkelijk onderdelen kunt bestellen.

Vragen over onze banden service?

Wij helpen u graag!

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.15 – 17.15 uur.

za. 08.06.2024 Rass Bandenspecialist Kerkrade B.V