Een vertrouwd adres voor bandenopslag nabij Landgraaf

Al enkele jaren is Rass Autobanden een begrip in de regio Landgraaf wanneer het aankomt op kwaliteit banden voor zowel vrachtwagens, tractors en auto’s. Ook bieden wij u, tegen een kleine vergoeding, onderdak voor uw overtollige banden. Onze bandenopslag nabij Landgraaf is de perfecte locatie als u tijdelijk uw overtollige banden wilt opslaan. Omdat de garage’s in vele woningen beperkte opslag ruimte hebben is het natuurlijk handig als u uw banden op een andere locatie kunt onderbrengen. Zo bespaart u kostbare ruimte in uw garage. Het eerste wat wij doen wanneer u uw banden naar onze bandenopslag nabij Landgraaf brengt is het labelen van uw banden. Hierdoor kunnen wij uw banden altijd snel terug vinden in onze opslagplaats. Uw banden zullen onder een beschermde atmosfeer niet vervormen, u krijgt uw banden dus terug zoals u deze bij ons heeft afgegeven. Als u uw banden weer terug wenst te hebben dan kunt u dit gewoon aan ons doorgeven, wij zorgen dan dat uw oude banden weer zo snel mogelijk onder uw auto komen te zitten.

De voordelen van Rass Autobanden

  • Scherpe prijzen
  • Gegarandeerd top service
  • Binnen twéé uur pech hulp
  • Hoge kwaliteit apparatuur
  • Ervaren personeel

 
24/7 garant voor de beste service

Naast het verkopen en repareren van banden is Rass Autobanden ook uw partner als u naast de weg staat met banden pech. Het kan namelijk gebeuren dat uw banden door bijvoorbeeld, een scherp voorwerp, kapot gaan. Mocht deze situatie zich voortdoen dan kunt u erop rekenen dat Rass er binnen twéé uur is. Wij werken nauw samen met Truckpoint. Truckpoint is het meest bekende Europese hulpnetwerk voor pech onderweg.

In contact komen met Rass Autobanden

Interesse in onze bandenopslag nabij Landgraaf? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op. Op deze pagina kunt u een formulier invullen, wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terugbellen. Ook kunt u ons dagelijks bellen op het volgende nummer: 045 535 02 22 of e-mailen naar kerkrade@rass.nl. Wij zijn gevestigd op het volgende adres: Langheckweg 16
6468 EL Kerkrade

Graag tot ziens bij Rass Autobanden, hét adres voor bandenopslag nabij Landgraaf

Geen verrassingen

Je krijgt altijd vooraf een passende offerte, dus geen verrassingen achteraf.

Ervaren monteurs

De beste zorg voor je auto. Al onze monteurs hebben jaren aan ervaring.

Klaar terwijl je wacht

We helpen je snel weer veilig op weg. Vaak kun je wachten tot je auto klaar is.

Bandenopslag

Uw banden wisselen van winter- naar zomerbanden of andersom. Voor een complete bandenwissel inclusief demontage, balanceren en montage kunt u bij ons terecht. Ook voor tractor en vrachtwagen banden.

Uitlijnen

Uitlijnen is een specialisme waarbij de wielen zo worden afgesteld, dat ze exact in een recht spoor lopen. Dit zorgt voor een optimale wegligging. Dit is belangrijk bij de slijtage van banden en het brandstof gebruik.

24 uurs service

Rass biedt 7 dagen per week 24 uur per dag service op locatie. Bij pechgevallen kunnen de medewerkers met geavanceerde service-units snel ingrijpen.

Webshop Garagehouders

Voor alle garagehouders hebben wij een webshop waarop u gemakkelijk onderdelen kunt bestellen.

Vragen over onze banden service?

Wij helpen u graag!

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.15 – 17.15 uur.

za. 08.06.2024 Rass Bandenspecialist Kerkrade B.V