Bent u opzoek naar een bandenopslag in Heerlen en omgeving?

Dan bent u bij Rass autobanden op de juiste plek. In ons speciale magazijn worden alle banden onder een beschermde atmosfeer bewaard. Uw banden zullen daarom niet vervormen in de tijd dat deze bij ons liggen. Wanneer u uw banden komt brengen zullen wij deze zorgvuldig labelen. Heeft u uw banden weer nodig, dan zullen wij de grootste zorg bijdragen om deze zo snel mogelijk onder uw auto te monteren. Een groot nadeel van uw banden thuis opslaan is dat deze veel plek innemen. De gemiddelde garage die u bij huizen aantreft heeft beperkte ruimte. Deze ruimte moet dan ook optimaal benut worden. Uw banden nemen veel plaats in als u deze wilt opbergen in uw garage, het is daarom een verstandige optie om uw banden naar onze bandenopslag nabij Heerlen te brengen. Wij vragen hiervoor een kleine vergoeding. Meer informatie nodig over onze bandenopslag nabij Heerlen? Kijk dan snel verder op onze website of neem contact met ons op. Wij voorzien u graag van de benodigde informatie.
Waarom kiezen voor Rass Autobanden?

  • Betaalbaar
  • Top service
  • 24 uur service
  • Nieuwste apparatuur
  • Deskundig personeel
  • Ruime collectie

24 uurs service

Naast de verkoop van banden staat Rass Autobanden ook garant voor 24 uurs banden service. Als u ergens naast de weg met bandenpech staat dan is Rass binnen twéé uur ter plekke om u te assisteren met nieuwe banden. Deze garantie kunnen wij geven omdat wij samenwerken met Truckpoint, dit is het europese netwerk voor hulp onderweg. De monteur demonteert uw defecte band(en) en zorgt ervoor dat u snel weer verder kunt met een nieuw stel banden.

Neem snel contact op

Interesse in onze bandenopslag in de buurt van Heerlen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De makkelijkste manier om contact met ons te krijgen is door het formulier op deze pagina in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ook kunt u ons dagelijks bellen op het volgende nummer: 045 535 02 22 of e-mailen naar kerkrade@rass.nl. Wij zijn gevestigd op het volgende adres: Langheckweg 16
6468 EL Kerkrade.

Graag tot ziens bij Rass Autobanden, hét adres voor bandenopslag nabij Heerlen.

Geen verrassingen

Je krijgt altijd vooraf een passende offerte, dus geen verrassingen achteraf.

Ervaren monteurs

De beste zorg voor je auto. Al onze monteurs hebben jaren aan ervaring.

Klaar terwijl je wacht

We helpen je snel weer veilig op weg. Vaak kun je wachten tot je auto klaar is.

Bandenopslag

Uw banden wisselen van winter- naar zomerbanden of andersom. Voor een complete bandenwissel inclusief demontage, balanceren en montage kunt u bij ons terecht. Ook voor tractor en vrachtwagen banden.

Uitlijnen

Uitlijnen is een specialisme waarbij de wielen zo worden afgesteld, dat ze exact in een recht spoor lopen. Dit zorgt voor een optimale wegligging. Dit is belangrijk bij de slijtage van banden en het brandstof gebruik.

24 uurs service

Rass biedt 7 dagen per week 24 uur per dag service op locatie. Bij pechgevallen kunnen de medewerkers met geavanceerde service-units snel ingrijpen.

Webshop Garagehouders

Voor alle garagehouders hebben wij een webshop waarop u gemakkelijk onderdelen kunt bestellen.

Vragen over onze banden service?

Wij helpen u graag!

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.15 – 17.15 uur.