Wilt u truckbanden kopen in Limburg?

Nieuwe truckbanden kopen in Limburg doet u snel en voordelig bij Rass autobanden. Rass autobanden staat garant voor de beste kwaliteit truckbanden tegen de scherpste prijzen. Het kiezen van de juiste truckbanden is complexer dan het kiezen van “normale” banden. Truckbanden komen in allerlei soorten en maten, er moet daarom goed gekeken worden naar de juiste maat voor uw truck. Ook moet men opletten op welke as deze banden worden gemonteerd. Er zijn namelijk truckbanden voor de stuuras, de aandrijfas en banden voor de aanhanger. Al deze verschillende banden kunt u bestellen bij Rass Autobanden. In de winterperiode wordt er meer gevraagd van uw truckbanden. Onze winterbanden zijn speciaal ontwikkeld om op gladde wegen en lage temperaturen dezelfde grip te krijgen als op droge wegen. De eisen die aan truckbanden worden gesteld zijn hoog. Dit moet ook wel want vrachtwagens leggen in de meeste gevallen grote afstanden af waarbij deze een zware lading moeten vervoeren, soms zelfs over onverharde of slechte wegen. De slijtage, drukverdeling en de rolweerstand zijn belangrijke aspecten van de kwaliteit van een truckband. Deze eigenschappen bepalen de uiteindelijke prestatie’s van de truckbanden. Wilt u truckbanden kopen in Limburg? Rass autobanden helpt u op weg!

Opslag voor uw banden

Zoekt u een plek waar u uw winter- en/of zomerbanden wilt opslaan? Hiervoor komt u natuurlijk naar Rass Autobanden. Bij Rass Autobanden kunt u tegen een kleine vergoeding uw banden opslaan. U hoeft dan zelf niet te sjouwen en u bespaart een hoop ruimte in uw eigen huis. Wij labelen uw banden en vervolgens worden deze in onze speciale bandenstelling bewaard zodat deze niet na verloop van tijd gaan vervormen. Wilt u uw banden komen ophalen? Laat het ons tijdig weten dan zullen wij u assisteren met het monteren van uw banden op uw voertuig.

Truckbanden kopen in Limburg bij Rass Autobanden

Heeft u belangstelling in onze banden, of heeft u vragen over een van onze banden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons deskundig personeel voorziet u ten alle tijden van de gewenste informatie. U kunt uw gegevens op de pagina achterlaten wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op het volgende nummer: 045 535 02 22. Wij zijn gevestigd op het volgende adres: Langheckweg 16
6468 EL Kerkrade

Graag tot ziens bij Rass Autobanden, uw bandenspecialist in Limburg!

Geen verrassingen

Je krijgt altijd vooraf een passende offerte, dus geen verrassingen achteraf.

Ervaren monteurs

De beste zorg voor je auto. Al onze monteurs hebben jaren aan ervaring.

Klaar terwijl je wacht

We helpen je snel weer veilig op weg. Vaak kun je wachten tot je auto klaar is.

Bandenopslag

Uw banden wisselen van winter- naar zomerbanden of andersom. Voor een complete bandenwissel inclusief demontage, balanceren en montage kunt u bij ons terecht. Ook voor tractor en vrachtwagen banden.

Uitlijnen

Uitlijnen is een specialisme waarbij de wielen zo worden afgesteld, dat ze exact in een recht spoor lopen. Dit zorgt voor een optimale wegligging. Dit is belangrijk bij de slijtage van banden en het brandstof gebruik.

24 uurs service

Rass biedt 7 dagen per week 24 uur per dag service op locatie. Bij pechgevallen kunnen de medewerkers met geavanceerde service-units snel ingrijpen.

Webshop Garagehouders

Voor alle garagehouders hebben wij een webshop waarop u gemakkelijk onderdelen kunt bestellen.

Vragen over onze banden service?

Wij helpen u graag!

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.15 – 17.15 uur.